PaardenVervoer-Natúúrlijk

Oppasservice

Meer informatie?

Neem contact met ons op, we helpen u graag verder!

Neem contact op >>
image

Onze Oppasservice

Wilt u een weekendje weg, wat langer op vakantie of zijn er andere omstandigheden waardoor u even niet voor uw paard(en) of andere dieren kunt zorgen? Dan is een paardenoppas die bij u thuis komt een prima oplossing! En voor uw paard is het prettig als het telkens dezelfde verzorger is die uw paard met liefde omringt.

U kunt met een gerust hart van huis, terwijl uw paard alle verzorging en aandacht krijgt die hij nodig heeft. Wij verzorgen uw paard op dezelfde wijze zoals ú dat gewend bent te doen. Wij controleren dagelijks de algehele toestand van het paard, geven op gewenste tijden ruwvoer en/of krachtvoer. We controleren of er voldoende water beschikbaar is en de stal wordt uiteraard uitgemest. U wordt dagelijks op de hoogte gehouden van het wel en wee van uw viervoeter.

Alles gaat in nauw overleg met u en zorg op maat is geen probleem. Ook voor eventuele andere dieren kan gezorgd worden.

Kortom, met de ervaring die wij hebben en de liefde voor dieren, bent u bij ons aan het juiste adres.

Om kennis te maken, komen wij geheel vrijblijvend bij u langs. De kosten voor een kennismakingsgesprek zijn € 15,-- die u terugkrijgt zodra u gebruik gaat maken van onze diensten.

Het tarief is € 0.25 per km, en € 15,-- per uur excl. 21% BTW. Ongeacht het aantal paarden en eventuele andere dieren. Mocht u onverhoopt af willen zeggen, wordt € 50,-- in rekening gebracht.
Tot 2 dagen vooraf kan dat kosteloos.

Wilt u meer informatie over deze dienst, vul dan het online formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

image
image
image
image